Strandvägen 7A - Östermalm

Kontor, Kontorshotell
200 kvm
5 kvm
Kontor i sekelskiftesmiljö och exklusiva konferenslokaler mitt i Stockholm.
Beskrivning
BUSINESS LOUNGE MEDLEMSKAP
Som Business Lounge medlem på 7A får ni tillgång våra lounger på tre anläggningar i centrala Stockholm, 7A Centralen, 7A Odenplan och 7A Strandvägen.

Kostnadsfria mötesrum för entimmes möten finns tillgängliga på samtliga anläggningar samt även bokningsbara mötes- och konferensrum från 150kr/tim och uppåt. 24-timmar access till 7A Centralen och 7A Odenplan.

7A är ett fullservicekontor med bemannad reception, IT-service samt konferenspersonal på plats. Tilläggstjänster som postfack/posthantering och entréskylt finns tillgängligt. Pris: från 3 900 SEK/månad.

ARBETSPLATS
Om du inte är i behov av ett eget kontor men ändå vill ha ett fast skrivbord att komma till varje dag så är våra arbetsplatser en bra lösning.

Service som ingår: fullt möblerad arbetsplats med förvaring, Bemannad reception, företagsskylt i porten, post-och budhantering, trådlöst internet, IT-support på plats, städning, tillgång till kök, dusch, telefonhytter, kostnadsfria mötesrum, 20% rabatt på alla större mötesrum på konferensen samt tillgång 7A Business Lounger där du kan mingla med dina nya kollegor.

PRIVAT KONTOR
Passar er som är i behov av ett låsbart kontor. Om det är så att du vill ha ditt företag ett stenkast från Arlanda Express och Central stationen, blicka ut över Nybroviken och hinna med ett varv runt Djurgården på lunchen eller vara belägen mitt på levande Odenplan så är vi övertygade om att ni kommer att trivas hos oss. 7A satsar på personligt bemötande och hög service.

Ingår: Privat och låsbart kontor med flexibilitet att växa eller krympa beroende på ditt företags behov, 24-timmars access, Bemannad reception, företagsskylt i porten, post-och budhantering, IT-support på plats, städning, telefonhytter, Kostnadsfria mötesrum för entimmes möten, gott kaffe, tillgång till våra Business Lounger på alla anläggningar samt 20% rabatt av större mötesrum i vår konferensanläggning.

KONFERENS
Våra hyresgäster erbjuds förmånliga priser vid bokning av större mötes- och konferensrum på alla våra tre konferensanläggningar i Stockholm. Här kan ni arrangera både små möten till större mässor. Självklart kan ni beställa mat och dryck via vår härliga konferenspersonal.

Fastigheten

 • Adress / benämning
  Strandvägen 7A
 • Fastighetsbeteckning
  Klippan 12
 • Postnr
  114 56
 • Ort
  Stockholm

Lokalen

 • Area
  200 kvm
 • Min area
  5 kvm
 • Område
  Östermalm
 • Hitta garageplats i närheten