RådgivningFastighetsmarknaden är komplex och det krävs specialistkompetens för att en fastighetsaffär ska bli lönsam. Newoffice erbjuder kvalificerad rådgivning om allt som rör fastighetsrelaterad verksamhet – från analys av säljobjekt till fastighetstransaktioner samt hjälp vid förhandlingar av hyresavtal.

Ni får hjälp med allt inom fastighetsrådgivning:
• Fastighetstransaktion
• Rådgivning

Fastighetstransaktion
Funderar ni på att sälja en enstaka fastighet eller vill ni avyttra ett fastighetsbestånd? Vi har goda kunskaper om fastighetsmarknaden och ett brett kontaktnät. Som rådgivare och projektledare sköter vi rådgivning och försäljning av era fastigheter. Vi har lång erfarenhet av transaktionsmarknaden och har genomfört många fastighetstransaktioner i hela landet. Med vår kompetens och vårt engagemang skapar vi mervärde för fastighetsägare och andra uppdragsgivare.

Rådgivning
Många fastighetsägare vill ha professionell hjälp med att upprätta, analysera, omförhandla eller säga upp hyresavtal. Newoffice hjälper fastighetsägare med allt från enstaka förhandlingsuppdrag till olika helhetslösningar inom hyresförhandling.

Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta